Verhagen Elektro Schijndel
camera-bewaking-verhagen-elektro-Schijndel
Camera's worden steeds vaker toegepast in de beveiligingswereld. Dit heeft voornamelijk te maken met de prijs/kwaliteitverhouding en het werkt ook preventief tegen inbraak. Camera's worden niet alleen toegepast voor preventieve inbraak of identificatie achteraf maar ook voor bijvoorbeeld babykamers of op veehouderijen in de kraamafdelingen. Als u een wens hierin hebt kunnen we een opname ter plaatsen doen om u te informeren naar de mogelijkheden. camerainspectie
zekerheid in beveiliging
Ook als het gaat om beveiliging, gaat er niets boven de zekerheid van een bedraad alarmsysteem. U kent wellicht de gevoeligheid en wisselende kwaliteit van een draadloze internetverbinding in huis. Per kamer of zelfs positie in een kamer kan de signaalsterkte wisselen. Maar ook van dag tot dag wordt de signaalsterkte beïnvloed door vele externe factoren. Een tijdelijk dipje in uw internet signaal is wellicht voor u acceptabel, maar een alarmsysteem MOET functioneren. Verhagen Elektro adviseert u dan ook altijd te kiezen voor de betrouwbaarheid van een bedraad alarmsysteem.
Marinus Web&Design Schijndel
Welkom bij Verhagen Elektro Schijndel
Wilt u uw woning of bedrijf beveiligen tegen inbraak, zonder dat u er verder omkijken naar heeft? Dankzij nauwe samenwerking met diverse gecertificeerde beveiligingsbedrijven, bent u bij ons gegarandeerd van de juiste specialistische kennis voor de aanleg van úw installatie..
gecertificeerde beveiliging
Bij beveiliging verzorgt Verhagen Elektro de aanleg van alle leidingen & benodigde bekabeling en eventueel het aansluiten van componenten. Het gespecialiseerde beveiligingsbedrijf sluit vervolgens de centrale aan en stelt het geheel in bedrijf. Na het afronden van de installatie kunt u eventueel een servicecontract afsluiten bij het beveiligingsbedrijf. Aangezien de volledige installatie gecertificeerd is, is het afsluiten van een abonnement bij de meldkamer geen probleem.

 

Verhagen Elektro | Vier Gemalen 6 | 5481 XK Schijndel | T: 073-5495479 | M: 06-53294913 | info@verhagenelektro.nl