Verhagen Elektro Schijndel

netwerk-patchkast
Wat betreft de aanleg van data- en telefonienetwerken, zijn we er voor kleine (thuis) netwerken, maar gaan wij ook de aanleg van complexe systemen niet uit de weg. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk onze werkzaamheden te beperken tot de bekabeling (incl. contactdozen).

Omdat een goede communicatiestructuur van essentieel belang is, begint elke opdracht met het inventariseren van úw wensen en eisen. Op basis van de uitkomsten van deze inventarisatie werken wij een maatwerk voorstel voor u uit. kabeltjeMarinus Web&Design Schijndel
Welkom bij Verhagen Elektro Schijndel
Communicatie is een breed begrip. Naast de bekende telefoonaansluiting, valt ook dataverkeer onder communicatie. Een goed datanetwerk is van groot belang in zowel de thuissituatie als in een bedrijfsomgeving. Zowel telefonie- als datasystemen dienen dan ook goed aangelegd te worden voor een optimaal resultaat.
wifi is goed, bekabeld netwerk is beter
Ook in tijden waarin alles draadloos lijkt te gaan, gaat er in gebouwen nog altijd niets boven een goed bekabeld netwerk. De haast onbegrensde snelheden van o.a. glasvezel worden vaak in de laatste schakel te niet gedaan door gebruik van WIFI. Met name voor datastreaming gaat er niets boven een goed bekabeld systeem.

 

Verhagen Elektro | Vier Gemalen 6 | 5481 XK Schijndel | M: 06-53294913 | info@verhagenelektro.nl