Verhagen Elektro Schijndel
domotica installatie-verhagen
De centrale unit van een domoticainstallatie bevindt zich vaak in bijvoorbeeld een meterkast. Van daaruit kan een keur aan installatieonderdelen worden aangestuurd en uitgelezen. Vaak is de aanwezige installatie (bedradingen en leidingen) al geschikt voor aanleg & aansturing van domotica. Ook na oplevering kunnen aanpassingen in de diverse schakelopdrachten softwarematig worden uitgevoerd. Mocht bovenstaande uw aandacht hebben dan vernemen wij dit graag van u.
Domotica ongekende mogelijkheden
De mogelijkheden van domotica zijn ongekend. Met één druk op de knop (of tijdgestuurd, of gestuurd door lichtintensiteit enz. enz.) kunnen een keur van acties worden uitgevoerd. Van het inschakelen van verlichting tot het sluiten van deuren en rolluiken
Marinus Web&Design Schijndel
Welkom bij Verhagen Elektro Schijndel
Domotica is een installatie waarmee aansluitpunten (verlichting, verwarming, gordijnen, etc,) worden aangestuurd vanuit een centrale besturingskast. Door de combinatie van slimme schakelaars en sensoren wordt u op uw wensen bedient. Gemak dient de mens!.
gemak en veiliger domotica
Domotica maakt wonen niet alleen comfortabeler maar ook veiliger. Door uw domoticasysteem te koppelen aan de beveiligingsinstallatie (rookmelders en alarm) kunt u automatische acties uitvoeren zodra uw alarminstallatie af gaat: deuren sluiten, lampen aan (of juist uit) enz. enz.. Wij adviseren u natuurlijk graag bij het bedenken van de optimale oplossing voor u! Bijna alles kan tenslotte, het is meer de kunst van het bedenken!


Verhagen Elektro | Vier Gemalen 6 | 5481 XK Schijndel | M: 06-53294913 | info@verhagenelektro.nl