Verhagen Elektro Schijndel
de installatie
Wij kunnen voor u de juiste installatie berekenen, na het energieverbruik geanalyseerd te hebben, zodat er optimaal geprofiteerd wordt van de zon. Tevens kunnen wij de eventuele aanpassingen aan de groepenkast ook voor u uitvoeren.
zonneenergie
haalbaarheid-zonnepanelen
De zon is gratis en onuitputtelijk. Zonnepanelen produceren natuurlijk groene energie, maar vooral de steeds hogere energierekening is voor veel mensen het belangrijkste argument om panelen te laten installeren. De terugverdientijd van zonnepanelen ligt tussen de 8 รก 10 jaar afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal zon-uren, positie t.o.v. het zuiden en de invalshoek. Ook de huidige energieprijzen spelen hierbij een rol, wordt de energieprijs duurder dan wordt de terugverdientijd verlaagd.
Mocht bovenstaande uw interesse hebben gewekt, dan vernemen wij dit graag van u!
Marinus Web&Design Schijndel
Welkom bij Verhagen Elektro Schijndel
Zelf iets doen aan uw hoge energierekening? Zonnepanelen zijn tegenwoordig voor zowel particulieren als bedrijven in veel gevallen zeer interessant. Graag berekenen wij vrijblijvend uw installatie, u weet dan direct of zonnepanelen ook voor u rendabel zijn.
haalbaarheid-zonnepanelen
Een zonnepaneel is een paneel dat veelal gevormd is uit silicium. Dit silicium bestaat uit twee lagen en als deze in het licht komen ontstaat er een elektrische spanning tussen beide lagen. Deze gelijkstroom wordt getransporteerd naar een omvormer die de gelijkstroom omzet in een bruikbare wisselstroom.
De omvormer wordt vervolgens aangesloten op meterkast of bij kleine installaties rechtstreeks in een daarvoor bestemd stopcontact. Bij de grotere installatie is het verplicht om een rechtstreekse lijn te leggen naar de groepenkast en eventueel een extra groep te plaatsen waar de omvormer op aangesloten kan worden.
Verhagen Elektro | Vier Gemalen 6 | 5481 XK Schijndel | M: 06-53294913 | info@verhagenelektro.nl